Menu

          LUTY – MARZEC

9.03-13.03 16.03-20.03
PONIEDZIAŁEK
  • Krem z zielonego groszku
  • Kokardki z twarogiem i waniliowym jogurtem
  • Zupa kalafiorowa
  • Penne z sosem bolońskim, parmezan
  WTOREK
  • Zupa ogórkowa
  • Pieczeń z szynki, kasza gryczana, kukurydza z masłem
  • Zupa pomidorowa
  • Kotlety wieprzowe, puree, groszek z masłem
ŚRODA
  • Zupa fasolowa
  • Ryż jaśminowy na mleku kokosowym, owoce leśne
  • Żurek
  • Naleśniki z serem
CZWARTEK
  • Kapuśniak z prawdziwkami
  • Gulasz z udek indyczych, kasza perłowa, surówka z marchwi i jabłka
  • Zupa pieczarkowa
  • Pieczona pierś indyka, kuskus, sałatka z buraków
PIĄTEK
  • Krem z brokułów
  • Miruna panierowana, ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa
  • Bulion drobiowy z kaczką
  • Ryba po grecku, ryż basmati, surówka wielowarzywna