Menu

PAŹDZIERNIK – LISTOPAD  2021

25.10 – 29.10
03.11 – 05.11
PONIEDZIAŁEK
  • kapuśniak
  • kokardki z twarogiem, waniliowym jogurtem i borówkami

DZIEŃ WOLNY

  WTOREK
  • zupa z zielonego groszku
  • grillowane frankfurterki, ziemniaki z pieca, surówka z kapusty pekińskiej

VEGE/burgery z ciecierzycy

DZIEŃ WOLNY
ŚRODA
  • zupa z zielonej soczewicy
  • pancakes, mus truskawkowy

 

  • krupnik z prawdziwkami
  • spaghetti pomidorowe z bazylią i parmezanem
CZWARTEK

 

  • krem dyniowo – marchewkowy
  • gulasz wołowy, kasza perłowa, buraczki

VEGE/gulasz z batatów

  • zupa jarzynowa
  • schab pieczony, kasza jaglana, szpinak

VEGE/lasagne szpinakowe

PIĄTEK

 

  • zupa pomidorowa
  • paluszki rybne, puree, surówka porowa
  • zupa fasolowa
  • sznycle z miruny, ryż z groszkiem, surówka z marchewki i jabłka