MARZEC
2025 |
3.03 – 7.03 |
10.03 – 14.03 |
PONIEDZIAŁEK |
- krupnik
- makaron z sosem pomidorowym ,parmezan
|
- zupa ziemniaczana porowa
- penne z brokułami z kurczakiem i sosem alfredo
|
WTOREK |
- zupa pieczarkowa z łazankami
- schab pieczony, ziemniaki z koperkiem, buraki
|
- barszcz biały z ziemniakami
- sznycle drobiowe, puree, mizeria
|
ŚRODA |
- żurek
- naleśniki z serem i jogurtem waniliowym
|
- fasolka po bretońsku
- buchty drożdżowe, mus truskawkowy
|
CZWARTEK |
- krem brokułowy
- gulasz wołowy, pęczak, kalafior z brokułą
|
- zupa ogórkowa z ryżem
- frankfurterki grillowane tabouleh, sałata pomidorowa z fetą
|
PIĄTEK |
- zupa jarzynowa z brukselką
- placki ziemniaczane, sos pieczarkowy, fasolka szparagowa
|
- kapuśniak
- miruna z pieca, sos koperkowy ,ryż, groszek z masłem
|