Menu

Nagłe zmiany w menu są wynikiem dostępności świeżych produktów. Porcja: zupa 300 ml, drugie danie 400 g

 

CZERWIEC

2025

02.06 – 06.06 09.06 – 13.06
PONIEDZIAŁEK
  • krupnik
  • tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem i sosem śmietanowym
  •   krem z brokułów
  • spaghetti pomidorowe, parmezan
  WTOREK
  • zupa pieczarkowa z łazankami
  • kotlet drobiowy, ziemniaki, mizeria
  • zupa ogórkowa
  • bitki wieprzowe, kasza perłowa, buraczki
ŚRODA
  • zupa fasolowa
  • kluseczki serowe, marchewka z jabłkiem
  • żurek
  • racuchy z rabarbarem
CZWARTEK
  • zupa pomidorowa z ryżem
  • schab pieczony, kasza, brokuły
  •   zupa szczawiowa
  • paprykarz z kurczakiem, ryż, fasolka szparagowa
PIĄTEK
  • bulion z kurczaka
  • paluszki rybne, frytki, groszek z masłem
  •  zupa jarzynowa
  • sznycle z dorsza, ziemniaki młode, ogórki małosolne