Menu

MARZEC

14.05-18.05
21.05-25.05
PONIEDZIAŁEK -Krem z białych warzyw

-Łazanki z szynką i cheddarem, surówka z kiszonej kapusty

 – Zupa ziemniaczana

-Kokardki z kurczakiem i zielonymi szparagami

WTOREK -Zupa wiosenna jarzynowa

-Pieczona pierś z indyka, kasza jaglana, mizeria

 – Zupa pomidorowa

-Szynka pieczona, kasza gryczana, młoda kapusta

ŚRODA -Zupa grochowa

-Ryż jaśminowy na mleku kokosowym z truskawkami

 -Krupnik

-Pancakes z waniliowym jogurtem i borówkami

CZWARTEK – Zupa kalafiorowa

-Gulasz wołowy, pęczak, buraczki

 -Ogórkowa

-Kiełbaski z grilla, młode ziemniaczki, sałata pomidorowa

PIĄTEK -Bulion drobiowy

-Łosoś z pieca, młode ziemniaczki, sałata grecka

 -Pieczarkowa

-Placuszki z tuńczyka i kaszy jaglanej, tzatziki