Menu

GRUDZIEŃ

10.12-14.12
17.12-21.12
PONIEDZIAŁEK  -Krupnik z suszonymi prawdziwkami

-Spaghetti pomidorowe z bazylią i parmezanem

-Zupa pomidorowa

-Łazanki z szynką, surówka z kiszonej kapusty

WTOREK -Kapuśniak

-Bitki wieprzowe, kasza gryczana, marchewka z jabłkiem

-Zupa pieczarkowa

-Pieczona pierś z indyka, ryż, fasolka szparagowa

ŚRODA -Zupa z soczewicy

-Ryż jaśminowy na mleku kokosowym, owoce leśne

-Zupa fasolowa

-Racuchy jabłkowe, jogurt waniliowy

CZWARTEK  -Krem jarzynowy

-Nóżki z kurczaka, kuskus, sałatka z vinaigrette

-Krem brokułowy

-Gulasz z udek kurczaka, kasza jęczmienna, surówka wielowarzywna

PIĄTEK  -Zupa kalafiorowa

-Paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem, mizeria

-Barszcz czerwony z kapuśniaczkiem