Menu

Luty/Marzec

05.06-09.06 12.06-14.06
PONIEDZIAŁEK – zupa koperkowa

– kokardki ze szpinakiem i ricottą, parmezan

 – zupa ziemniaczana

-tagliatelle carbonara

WTOREK -barszcz z botwinką

-pieczona pierś z indyka, kasza jaglana, sałatka wiosenna

 – krem z zielonego groszku z grzankami razowymi

– medaliony wieprzowe, kasza gryczana, ogórki małosolne

ŚRODA – zupa z czerwonej soczewicy

-naleśniki z serem, jogurtem z wanilią i truskawkami

– jarzynowa

-placuszki rabarbarowe

CZWARTEK – zupa pomidorowa z lanym ciastem

– sznycelki, młode ziemniaki, marchewka z groszkiem

 
PIĄTEK – krupnik

-placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym

00.00-00.00

00.00-00.00
PONIEDZIAŁEK  –
WTOREK
ŚRODA
CZWARTEK
PIĄTEK